Sygdom og rejsningsproblemer

 

Sygdom og rejsningsproblemer er to ting, der ofte følges ad og som rammer mange mænd. Derfor vil du her på siden kunne læse om de mest hyppige sygdomme, der kan være årsag rejsningsproblemer.

 

Erektile dysfunktioner, som rejsningsproblemer hedder på fagligt sprog, kan komme på baggrund af mange forskellige ting. Rejsningsproblemer kan opstå som følge af din alder, stress, nervøsitet, angst og selvfølgelig sygdom. Nogle gange er årsagen ukendt.

 

Uanset hvorfor du oplever rejsningsproblemer, så er det vigtigt, at du bliver undersøgt ved egen læge, da rejsningsproblemer kan være de første tegn på sygdom.

Sygdom og seksualitet

 

Rigtig mange sygdomme kan give rejsningsproblemer. Ved nogle former er det oplagt, at problemet opstår, f.eks. prostatakræft. Ved andre kan det være en overraskelse, at rejsningsproblemer er en bivirkning. Andre gange kan det være medicinen, der er skyld i problemerne.

 

Uanset hvad, så er det vigtigt at fokusere på.

 

Man siger, at når seksualiteten fungerer, så fylder den ca. 10%, men når den ikke fungerer, så fylder den 90.

sygdom og rejsningsproblemer

Læs mere om sygdom og rejsningsproblemer

 

Herunder finder du en liste med nogle af de mest hyppige sygdomme, du kan læse mere om.

 

Jeg har glædet mig rigtig meget til at gå online med min nye hjemmeside. Mest af alt har jeg glædet mig til at få al min viden omkring rejsningsproblemer og behandling af rejsningsproblemer ud på nettet. Ud til dig. For at gøre en forskel.

 

Derfor er listen endnu ikke så lang, men den vil blive opdateret løbende, hvor jeg vil fortælle dig om endnu flere sygdomme.

 

Hele hjemmesiden vil i øvrigt blive opdateret løbende som jeg lærer nyt om emnet – det følger jeg nemlig nøje med i.

 

Hvis du har brug for viden nu, så send mig en mail på sexolog@elseo.dk

Prostatakræft

 

Diabetes

 

Hjertekarsygdomme (kommer snart)

 

Vandladningsproblemer (kommer snart)

 

Opdateres…

Fandt du ikke det du søgte?

 

Hvis du ikke finder din sygdom på listen, så er det ikke fordi den ikke er vigtig.

Er der en sygdom, du synes jeg mangler at beskrive, så kontakt mig – jeg bestræber mig på at nå ud til så mange som muligt.