Injektioner til rejsningsproblemer

 

Injektioner til rejsningsproblemer kan være en brugbar metode mod tabt rejsningsevne, hvis potenspiller og MUSE behandling ikke virker til strækkeligt.

 

Indsprøjtninger er den sidste medicinske behandling for rejsningsproblemer du vil blive tilbudt. Inden da vil du som hovedregel have prøvet potenspiller og MUSE behandling.

Sådan virker injektioner til rejsningsproblemer

 

Når du skal bruge denne behandling, skal du selv lære at indsprøjte et stof (alprostadil eller kombinationspræparatet aviptadil/phentolamin), ind i penis med en lille tynd kanyle.

 

Du skal sprøjte direkte ind i svulmelegemerne, hvorefter medicinen fordeler sig ud i svulmelegemerne.

 

Lægen eller sygeplejersken giver dig en grundig vejledning og instruktion i, hvordan du skal sprøjte medicinen ind. Nålen er så tynd, at stikket ikke gør ondt.

 

Du vil få en rejsning efter ca. 10 minutter og det virker i op til en time.

 

Når du bruger injektioner til rejsningsproblemer vil du få rejsning uanset om du har lyst eller ej.

injektioner til rejsningsproblemer

Om behandlingen med indsprøjtninger

 

Jeg vil kun anbefale at dig at bruge injektioner, hvis du er blevet ordentlig oplært i at bruge det ved f.eks. ved din læge, sygeplejerske, på urologisk afdeling eller sexologisk center.

injektioner til rejsningsproblemer

Forskellige typer af medicin til injektion

 

 

Hvis du skal i behandling med potenspiller, skal du prøve dem i en bestemt rækkefælge. Det gør sig ikke gældende med injektionsbehandling af rejsningsproblemer.

Medicinen du tilbydes afhænger af, hvilken metode (kanyle valg) du ønsker at bruge.

 

Der findes 2 forskellige typer kanyler. Ofte vælges den, der er lettest at håndtere. Det varierer meget fra person til person.

 

Ved injektionsbehandling kan det være nødvendigt at prøve forskellige typer medicin før du finder det, der virker bedst for dig.

Bivirkninger ved injektioner til rejsningsproblemer

 

Ved både MUSE og injektionsbehandling kan du i sjældne tilfælde opleve pirapisme. Pirapisme betyder, at rejsningen ikke falder igen selvom der er gået lang tid.

 

Hvis rejsningen ikke er faldet efter 4 timer, skal du søge læge, og få hjælp til at få rejsningen til at falde.

 

Mange mænd kan desuden opleve, at følelsen ved samleje er anderledes og at rejsningen kan virke mekanisk.

Du kan endvidere opleve, at penishovedet ikke bliver helt hårdt ved brug af disse medicinske behandlingsformer. Uanset hvad, så er det vigtigt at du fokuserer på, at det kan virke til at få skabt en rejsning.

 

Ved alle typer medicin gælder det, at der kan være bivirkninger. Nogle af dem er forbigående og ”til at leve med” andre er for kraftige og kan derved gå ud over livskvaliteten.

EREKTIONSPUMPE

 

Hvis du ikke er helt sikker på, at du ønsker at tage medicin, så kan du altid prøve en penispumpe.

 

En erektionspumpe virker på (stort set) alle mænd og endda helt uden bivirkninger.