Erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer

 

Erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer – eller det, som mange i daglig tale kalder for sexlegetøj – kan være det, der skal til for at du kan genfinde din seksualitet, når rejsningen er forsvundet.

 

Erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer kan hjælpe dig med til at skabe en rejsning (erektionspumpe) men de kan også være med til at stimulere til seksuel tilfredsstillelse eller være med til at holde den rejsning man kan få, så du kan gennemføre samleje eller onani.

 

Det kan være en jungle at komme igennem de mange produkter, der er på markedet. Derfor vil jeg her komme med en lille forklaring om de forskellige produkt typer, der kan hjælpe dig til trods for dine rejsningsproblemer.

Erektionspumpe

 

I min shop finder du 2 forskellige modeller af en medicinsk erektionspumpe. Den ene er manuel, hvor du selv pumper, den anden er automatisk, hvor du trykker på en knap for at skabe vakuum.

 

Som udgangspunkt er det underordnet hvilken af de 2 modeller du vælger. Der er dog nogle situationer, hvor du bør vælge den ene frem for den anden.

 

Hvis du har en svag bækkenbund eller har problemer med, at du lækker urin eller ikke kan holde på vandet, så vil jeg anbefale dig at købe den manuelle pumpe. Den har nemlig ingen mekaniske dele og kan gøres ren hvis uheldet skulle være ude og du kommer til at lække urin.

 

Hvis du har svage fingre for eksempel pga. gigt eller hvis du af andre grunde har nedsat funktion i hænder og fingre, så vil jeg anbefale dig den automatiske, da du her ikke skal bruge kræfter fra hænder og fingre.

 

Hvis du udover dine rejsningsproblemer er sund og rask, er det en smagssag, hvilken en du skal vælge.

erektionspumpe manuel penispumpe til rejsningsproblemer
erektionspumpe automatisk penispumpe til rejsningsproblemer
erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer. Penisringe
erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer

Penisring

 

En penisring bruges til at holde en rejsning.

 

Hvis du selv er i stand til at få rejsnings, men har problemer med at holde den, så kan en penisring hjælpe dig.

 

Hvis du bruger en erektionspumpe til at opnå rejsnings, så skal du bruge en penisring for at holde den.

 

Der findes forskellige typer og størrelser af penisringe. Hvilken en du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge den til og hvordan din situation er.

 

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller læs mere om de forskellige i min shop.

Vibrator til mænd

 

En vibrator til mænd kan hjælpe dig med onani. Stil dig selv disse spørgsmål: Skal du bruge den alene? Skal du bruge den sammen med din partner? Skal den kunne bruges med rejsning eller uden rejsning?

 

Det kan være svært at vælge den rette vibrator. Og det er derfor en rigtig god ide at tænke på, hvad du har brug for, så det bliver en succes.

vibrator erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer
erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer glidecreme

Glidecreme

 

Glidecreme er et fantastisk hjælpemiddel. Ikke kun for dig, men også for din partner.

 

Glidecreme kan bruges til at stimulere penis med og gøre følelsen mere intens og give bedre orgasmer.

 

Og så er den uundværlig når det kommer til erotiske hjælpemidler og erektionspumper.

 

Der findes et hav af forskellige glidecremer. I min shop sælger jeg primært glidecreme fra firmaet PJUR, da de er noget af det bedste, der findes. De er alle lavet i en super lækker kvalitet og alle variationer fra PJUR kan bruges med erotiske hjælpemidler og latex kondomer.

Anal vibrator

 

En anal vibrator stimulerer indvendigt i anus. For nogle kan “anal” virke grænseoverskridende eller fetish-agtigt. Men det er altså et helt normalt hjælpemiddel, der bruges af mange mænd. Og det er ikke uden grund.

 

Den stimuli en anal vibrator kan give, kan være med til at give kraftigere orgasmer – også når rejsningen ikke er der. Den kan nemlig bruges uanset om du har rejsning eller ej.

 

Ps. Du finder et meget sobert og anvendeligt udvalg i min shop.

anal vibrator erotiske hjælpemidler til rejsningsproblemer