Ikke-medicinsk behandling af rejsningsproblemer

 

Ikke-medicinsk behandling af rejsningsproblemer kan nogle gange være den bedste løsning for at få et velfungerende sexliv til trods for seksuelle dysfunktioner.

 

Når det kommer til behandling af rejsningsproblemer, er det ikke kun medicin, der kan hjælpe.

 

Her er nogle eksempler på ikke-medicinsk behandling af rejsningsproblemer.

ikke-medicinsk behandling af rejsningsproblemer

Erektionspumpe

 

En erektionspumpe – også kaldet for en penispumpe eller en vakuumpumpe – virker ved hjælp af vakuum, der kan skabe en kunstig rejsning. Rejsningen holdes med en penisring. Du har nu en rejsning, der kan bruges til samleje eller onani.

Terapi og rådgivning

 

Nogle gange kan det være svært at overskue rejsningsproblemer selv og andre gange kan der (også) være psykiske årsager til problemet. I så fald henviser jeg til Sexologisk Center, der har afdelinger rundt i hele landet. Du skal henvises af egen læge.

Bækkenbundstræning

 

Bækkenbundstræning er bestemt ikke kun forbeholdt kvinder selvom det lidt er tendensen. Langt de fleste mænd oplever at få bedre rejsning når de laver bækkenbundstræning. Og det kan være, du mærker en markant ændring, hvis du lider af rejsningsproblemer.

Erotiske hjælpemidler

 

Der findes mange forskellige erotiske hjælpemidler, der kan give seksuel tilfredsstillelse – også selvom du lider af rejsningsproblemer. Erotiske hjælpemidler kan hjælpe dig med at få eller holde rejsningen eller give seksuel stimuli, så du kan opnå orgasme.

Alle disse metoder kan kombineres på kryds og tværs, og kan også kombineres med medicinsk behandling.

 

Hvilken ikke-medicinsk behandling passer til dig?