Bonusinfo om rejsningsproblemer

 

På denne side finder du en masse ekstra informationer, der kan være meget relevante for dig.

 

Denne side vil løbende blive opdateret, som jeg bliver bekendt med nye informationer og efterspørgsler.

RESEARCH

 

Der er lige nu en stor undersøgelse i gang for at dokumentere virkningen af ESWT chokbølgebehandling. Jeg holder dig opdateret så snart der er mere information klar.

 

Læs mere om ESWT chokbølgebehandling for rejsningsproblemer.

BLOG

 

På min hjemmeside www.elseo.dk kan du læse meget mere om mig og mit Else O univers. Du finder også min blog, hvor jeg løbende laver artikler i kategorien “sygdom og seksualitet”.

bonusinfo om rejsningsproblemer else o

SHOP

 

www.elseoshop.dk finder du min shop tilknyttet Else O. Det er her du kan købe din erektionspumpe, penisringe, erotiske hjælpemidler og meget andet.

 

Kig indenfor og se om jeg ikke har noget, der kan hjælpe dig. Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe eller hvis du har en specifik udfordring, du gerne vil have hjælp til.

VIDEO

 

Youtube har jeg lavet min egen kanal. Nogle gange er det meget nemmere at vise noget end at fortælle noget. På min Youtube kanal finder du videoer om erektionspumpen, rejsningsproblemer, erotiske hjælpemidler og der er hele tiden nye videoer på vej.

ONLINE KURSER

 

 

Savner du et velfungerende sexliv? Til trods for seksuelle udfordringer?

 

I mit online kursus om “når kærligheden bliver svær” sætter jeg fokus på, hvordan du kommer videre når det hele er svært og uoverskueligt og sygdommen fylder lidt for meget.

Myter og fakta

 

Læs en række myter om rejsningsproblemer og se, hvilke der er rigtige og hvilke der er forkerte.

bonusinfo om rejsningsproblemer myter og fakta