Om Else O

 

Hvorfor har jeg lavet denne hjemmeside?

 

Det har jeg af den simple grund, at mange mænd oplever rejsningsproblemer og ligeså mange mænd mangler viden om emnet. Og den viden har jeg. Jeg arbejder nemlig dagligt med mænd med rejsningsproblemer.

 

Ens for alle de mænd, jeg møder, er, at rejsningsproblemer på den ene eller anden måde påvirker deres liv, deres følelse af at være mand, deres seksuelle formåen, deres intime liv, deres sexliv og deres parforhold.

 

Og rigtig mange oplever, at de ikke ved, hvad de kan gøre ved det – eller hvor de kan få hjælp. Derfor har jeg løbende oprettet mit Else O univers, som denne side er en del af.

om sexolog else o

Så velkommen til Else O universet, der er et sted, hvor jeg på forskellige måder sætter fokus på seksualiteten. På denne side er der kun fokus på rejsningsproblemer.

 

Jeg vil forsøge at hjælpe dig, hvor du møder seksualiteten, når den er aller sværest og når du som menneske er sårbar, udfordret eller bare fordi det ikke virker. Du har måske problemer fordi du er ramt af sygdom, stress, alder, you name it…

 

Jeg startede mit univers tilbage i 2008 en stille vinternat, hvor jeg tænkte, at jeg vil forsøge at gøre en forskel…

Mød sexologen

Jeg startede med klienter i min dengang lille klinik i Aalborg. Faktisk hjemme i min egen stue. Der er sket meget siden da.

 

Jeg har min egen webshop, hvor jeg sælger erotiske hjælpemidler. Jeg har i mange år haft privat klinik i Aalborg. Jeg har ikke længere privat klinik, da jeg i stedet – hvilket jeg er meget stolt af – er en del af et fantastisk team af behandlere (psykologer, læger, psykiatere og sygeplejersker, alle med klinisk sexologisk fokus) på Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital, som jeg i stedet henviser til.

 

Det der giver mig lysten og modet til at fortsætte mit arbejde, det der gør mig stolt af det jeg laver og det der giver mig modet til at tage bladet for munden og fortælle om mine erfaringer er, at jeg kan gøre en forskel, når jeg kan hjælpe mænd til at genfinde deres rejsning, det der for mange betyder alt for deres (sex)liv. For deres mandighed…

BAGGRUND

Herunder kan du se hvilke uddannelsesforløb og kurser, jeg har gennemgået.

Autoriseret specialist i sexologisk rådgivning (NACS)

Eksamineret psykoterapeut

Parterapeut

Uddannet sygeplejerske

Uddannet sexolog

Har udgivet 2 bøger

ELSE O

Else O universet er sammensat af en række tilbud for sygdom og seksualitet.

Elseoshop.dk. Salg af erotiske hjælpemidler

Elseo.dk. Information om sygdom og seksualitet

Else O praksis. Foredrag og undervisning

Dilator.dk. Information om underlivssmerter og behandling

Online kurser. Om sygdom og seksualitet

Alle fortjener et godt sexliv

 

Jeg har gjort det til en mission at dele min viden og erfaring med dig omkring rejsningsproblemer.

 

Alt du finder her er baseret på min faglige baggrund og mine erfarringer igennem et efterhånden mangeårigt arbejde med sexologi, mænd med rejsningsproblemer og deres kærlighedsliv, parforhold, sexliv, intime liv og hvilke løsninger, der har betydet mest for dem.

 

Jeg er stolt af at kunne gøre en forskel og taknemmelig for, at mange mænd stoler på min dømmekraft, og lader mig hjælpe dem med deres inderste problemer. Det er derfor jeg laver det jeg gør… hver eneste dag

om else o