Erektionspumpe til rejsningsproblemer

 

Erektionspumpe til rejsningsproblemer, eller penispumpe, eller vakuumpumpe – lad os lige slå fast, at det er den samme ting, jeg taler om – er efter min mening et af de absolut bedste hjælpemidler, hvis du lider af rejsningsproblemer. Uanset graden.

 

Med en penispumpe kan du opnå rejsning til trods for dine problemer

En erektionspumpe til rejsningsproblemer kan bruges af stort set alle. Du kan altså både bruge den, hvis du har en svær grad af rejsningsproblemer og derfor ikke selv kan opnå en rejsning. Og du kan også bruge den, hvis du er i stand til at opnå rejsning, men har svært ved at holde den, eller oplever, at den ikke er tilstrækkelig til at kunne gennemføre samleje.

Medicinsk erektionspumpe

Køb din erektionpumpe i min shop eller læs mere længere nede på siden.

 

Du finder svar på en række ofte stillede spørgsmål i bunden af siden.

Hvorfor skal jeg købe en dyr erektionspumpe når der findes mange billige på nettet?

Pris hænger sammen med kvalitet. Du kan helt sikkert finde en billigere penispumpe på nettet, men den vil jeg aldrig anbefale dig at købe. Og det er der flere grunde til.

 

Medicinsk hjælpemiddel

De erektionspumper jeg forhandler er ikke de billigste – men de er de bedste. De er medicinske hjælpemidler, hvilket betyder, at de er godkendte som hjælpemidler. De er fremstillet af et tysk medicinalfirma – medintim – og kvaliteten er helt i top. Mine medicinske penispumper er lavet i en kvalitet, der holder i længden.

 

Sikkerhed

Derudover er mine erektionspumper sikret på den måde, at de ikke kan skabe højere tryk end vævet i penis kan holde til. Så du kan altså ikke komme til at lave skade på dig selv eller skade vævet i penis.

 

Hygiejne

Erektionspumperne er også fremstillet, så de kan stilles ad og gøres rene. Der kan også købes reservedele til dem, hvis noget skulle gå i stykker.

 

Anvendelighed

De penisringe der medfølger er ligeledes hjælpemidler. De kan holde en rejsning uanset om du selv kan få lidt rejsning eller du overhovedet ikke kan få rejsning. Ringene kan genbestilles efter behov.

 

Penisring

Penisringene kan sættes direkte på pumpen. Derved er du IKKE nødsaget til at tage pumpen af for dernæst at sætte ringen på. Mange oplever nemlig i den seance at rejsningen falder. Når du oplever rejsningsproblemer, er det endvidere vigtigt, at ringene sidder stramt og ordentligt for at rejsningen kan holdes.

Sådan virker en erektionspumpe til rejsningsproblemer

 

Hvis du lider af rejsningsproblemer, kan en penispumpe hjælpe dig. Jeg anbefaler dog, at du først taler med din læge for at finde ud af, hvad årsagen til dine rejsningsproblemer er, hvis du ikke allerede ved det.

 

Manglende rejsning

Når du ikke kan opnå rejsning, skyldes det, at der ikke kommer blod nok til svulmelegemerne i penis, eller at det løber for hurtigt væk igen, så rejsningen falder. Det kan gøre det svært, hvis ikke umuligt, at gennemføre samleje eller onani. Her kan en erektionspumpe til rejsningsproblemer hjælpe.

erektionspumpe manuel penispumpe til rejsningsproblemer

OBS: Du kan søge tilskud ved kommunen.

Forskellige modeller af erektionspumpen

 

Jeg forhandler to modeller af penispumpen; en manuel penispumpe og en automatisk penispumpe.

 

Se herunder hvilke modeller du kan få og hvordan du bruger dem.

erektionspumpe manuel penispumpe til rejsningsproblemer

Manuel erektionspumpe

Den manuelle erektionspumpe fungerer manuelt ved hjælpe af håndkraft. Du pumper altså selv pumper for at skabe vakuum.

Med den manuelle erektionspumpe til rejsningsproblemer har du fuld kontrol over pumpningen og opbygningen af vakuum.

 

Anbefales til

Jeg anbefaler ofte den den manuelle penispumpe til mænd, som har en svag bækkenbund eller der har problemer med vandladningen. Hvis du skulle komme til at lække lidt urin under brugen, vil det ikke skade pumpen, da der ikke er nogen mekaniske dele på den. Den skal blot rengøres.

 

Den manuelle erektionspumpe anbefales primært til mænd, der er opereret i bækkenet, f.eks. prostataoperation.

erektionspumpe automatisk penispumpe til rejsningsproblemer

Automatisk erektionspumpe

En automatisk erektionspumpe virker ved, at du trykker på en knap, der automatisk pumper.

Den automatiske erektionspumpe til rejsningsproblemer fungerer ved hjælp af en en motor, der pumper. Penispumpen er genopladelig.

Med den automatiske erektionspumpe opbygges et stabilt og godt vakuum, der opbygger rejsningen hurtigt.
Du kan sev styre styrken af pumpen mens motoren klarer resten for dig. Den er let at manøvrere med en start- og stop knap.

 

Anbefales til

Jeg anbefaler primært den automatiske erektionspumpe til mænd, der har udfordringer ved selv at skulle pumpe, som med den manuelle pumpe. Det kan være mænd med fysiske udfordringer i form af nedsat følelse i hænder, efter apopleksi eller gigt.

Sådan bruger du en erektionspumpe

Indfør penis

Erektionspumpen virker ved, at du indfører penis i pumpens plastcylinder, hvor du med en luftpumpe skaber undertryk (vakuum) i cylinderen for at øge blodstilstrømningen. Princippet er præcist det samme om du har den manuelle erektionspumpe eller den automatiske erektionspumpe til rejsningsproblemer. Forskellen er blot om du selv pumper eller lader en mekanisk del pumpe for dig.

erektionspumpe til rejsningsproblemer i cylinder

Skab vakuum

Ved hjælp af pumpehovedet får du suget luft ud af cylinderen samtidig med at blod fra din krop bliver suget ud i svulmelegemerne i penis. Når penis er blevet stiv, og inden penispumpen fjernes fra penis, sætter du penisringen, som er monteret på pumpen, ned på skaftet ved roden af penis for at forhindre blodet i at strømme tilbage i kroppen.

erektionspumpe til rejsningsproblemer vakuum

Penisring

Penis vil være stiv over penisringen og det er herefter muligt for dig at gennemføre samleje eller onani. Du kan godt få orgasme med penisringen siddende, men den vil kunne forhindre sædudløsning, da den strammer om roden. Du bør kun bruge penisringen 30 min af gangen, da det ellers kan beskadige vævet i penis.

erektionspumpe til rejsningsproblemer penisring

Enkelte kan opleve lidt ubehag de første gange, de bruger en penispumpe og penisring. For de fleste forsvinder ubehaget hurtigt.

 

Derfor kræver pumperne nogle gange tilvænning at bruge. 

Få rejsningen tilbage med en penispumpe

– FRI FRAGT

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle bruge en erektionspumpe?

Stort set alle mænd kan bruge en erektionsumpe uanset alder og helbred. Der er kun nogle få undtagelser.

Er der nogle sygdomme, der gør, at jeg ikke kan bruge pumpen?

Ja, du kan ikke bruge penispumpen, hvis du har:

  • Seglcelle anæmi
  • Leukæmi
  • Knoglemarvskræft

Du kan heller ikke bruge penispumpen, hvis du har andre sygdomme, hvor dit blods evne til at størkne er påvirket, da brug af penispumpen så kan resultere i blødning og langvarige erektioner.

Hvis der er andre medicinske grunde til, at du ikke bør engagere dig i seksuel aktivitet, anbefaler jeg, at du ikke bruger penispumpen.

Kan alle bruge en erektionspumpe hvis jeg har Parkinsons sygdom?
Ja, du kan sagtens bruge penispumpen selvom du har Parkinsons sygdom.
Kan jeg bruge erektionspumpen, hvis jeg har forhøjet blodtryk?

Ja. Erektionspumpen kan hjælpe dig med at opnå rejsning også selvom du tager medicin.

Kan jeg bruge erektionspumpen, hvis jeg tager blodfortyndende medicin?

Der er ingen helbredsmæssig risiko ved brug af penispumpen, hvis du tager blodfortyndende medicin. Du skal dog være opmærksom på, at pumpen suger blodet ud i svulmelegemerne i penis, hvilket kan forårsage blå mærker. Hvis det sker, anbefaler jeg, at du stopper med at bruge pumpen. Alvorlige eller permanente skader er dog ikke mulige ved brug af erektionspumpen, selvom du tager blodfortyndende medicin.

Kan jeg bruge erektionspumpen efter en prostataoperation?

Ja, oftest. Jeg anbefaler dog i disse tilfælde den manuelle penispumpe, hvor du selv pumper med hånden. Denne penispumpe frembringer vakuum hurtigere og mere effektivt i cylinderen.

Kan jeg bruge erektionspumpen efter strålebehandling (prostata)?

Ja. En erektionspumpe er også yderst nyttig og effektiv efter strålebehandling af prostata.

Kan jeg bruge erektionspumpen selvom jeg har svært ved at holde på urinen?

Ja, det kan du sagtens. I dette tilfælde anbefaler jeg den manuelle penispumpe, hvor du selv pumper med hånden, da denne penispumpe er lettere at rengøre, hvis der skulle komme urin i cylinderen, mens du pumper.

Er der øget risiko for Trombose (blodpropper) ved brug af penispumpen?

Nej, der er ingen øget risiko for blodpropper ved brugen af en penispumpe.

Jeg er over 70 år - kan jeg stadig bruge erektionspumpen?

Ja, selvfølgelig. Jeg har mange kunder over 70 år. Den ældste kunde, jeg selv har talt med, var på daværende tidspunkt 92 år gammel. Seksuel aktivitet har ingen aldersgrænser. Penispumpen er en enkel og praktisk støtte.

Kan jeg bruge pumpen, hvis jeg har Peyronies syndrom (krum penis)

Ja, så længe krumningen af din penis ikke forhindrer dig i at indsætte den i cylinderen. Jeg har modtaget flere positive kommentarer fra patienter, der sagde, at regelmæssig brug af penispumpen reducerede krumningen af deres penis.

Kan jeg bruge pumpen, hvis jeg har MS (Multipel Sclerose)?

Ja. MS (Multipel Sclerose) er en neurologisk lidelse, som ofte resulterer i svage eller utilstrækkelige rejsninger, manglende orgasme eller manglende evne til at ejakulere. Penispumpen kan hjælpe dig med at løse disse problemer.

Jeg har et blåt mærke på min penis efter jeg har brugt pumpen. Er det farligt?

Nej. Det kan ske, at penis får et blåt mærke, når du bruger penispumpen. Det gælder især for diabetespatienter. Det blå mærke vil forsvinde efter et par dage.

Kan min penis blive større af at bruge en penispumpe?

Ja, det er faktisk muligt, da vakuummet i cylinderen øger blodtilførslen til din penis og udvider det erektile væv.

Hvor ofte må jeg bruge penispumpen?

Du kan bruge penispumpen så ofte, du har lyst til. Også flere gange dagligt. Der er ingen risiko for, at du kan komme til skade ved at bruge penispumpen flere gange om dagen.

Dog skal du være opmærksom på, at du ikke må bruge penisringen i mere end 30 min. af gangen.

Kan jeg komme til at skabe overtryk eller gøre skade med penispumpen?

Nej, ikke med en medicinsk erektionspumpe som dem jeg sælger. Styrken af vakuum, der bliver genereret i cylinderen, er konstrueret til ikke at overstige det tryk som vævet i penis kan holde til. Du kan derfor ikke komme til skade på denne måde.

Kan jeg have normal sex med orgasme når jeg bruger en pumpe?

Ja, med den kunstige erektion kan du have normal sex eller onanere i op til 30 min. Du kan også godt få en orgasme.

Kan jeg få udløsning når jeg bruger en penispumpe?

Du kan stadig få en udløsning af sæd, men sæden er holdt tilbage af penisringen. Efter du har taget penisringen af penis, vil udløsning komme. Det vil sige, at en synlige ”sprøjte” af sæd ved orgasme ikke er mulig.

Kroppen giver senere slip på sæden uden komplikationer.

Hvad hvis vi forsøger at bliver gravide?

Hvis du ønsker at få et barn, anbefaler jeg, at du bruge en speciel ring, ACTIVE LOOP RING. Denne ring kan åbnes efter orgasme med en lille tap, således at sæden kan få lov at komme ud, mens penis stadig er i vagina. Du finder den i min shop her. 

OBS: Hvis I ikke ønsker at blive gravide, er den medfølgende penisring ikke et sikkert præventionsmiddel og I bør derfor finde en sikker form for prævention.

Kan jeg bruge pumpen sammen med injektioner i penis?

Ja. Der er en lang række brugere af denne lægemiddelsmetode til at behandle rejsningsproblemer, som også benytter penispumpen. Disse personer starter med at opnå rejsning ved hjælp af penispumpen og derefter sprøjter de lægemidlet ind i den stive penis, som nu er fyldt med blod. På denne måde bliver det indsprøjtede lægemiddel fordelt bedre gennem det erektile væv.

Min penis føles koldere når jeg bruger pumpen. Er det normalt?

Ja, det er muligt, at penis er kold under rejsning. Dette skyldes penisringen, som reducerer blodgennemstrømingen.

Jeg anbefaler, at du anvender en varm glidecreme på forhånd. Du kan også vikle varme håndklæder omkring penis i et kort øjeblik eller holde en varm vandflaske til.

Kan jeg søge tilskud til pumpen ved kommunen?

Hvis du har en kronisk sygdom eller et blivende handicap, kan du hos kommunen søge om tilskud til penispumpen som et seksuelt hjælpemiddel. Kontakt din sagsbehandler for mere information.

Sidder du med et spørgsmål, der ikke besvares her? Du er altid velkommen til at kontakte mig.