Penisprotese til rejsningsproblemer

 

Penisprotese til rejsningsproblemer – eller penisimplantat – er en device du kan få når alle andre muligheder er udtømte.

 

En penisprotese er den absolut sidste løsning, der vælges mod rejsningsproblemer. Hvis du først har fået en penisprotese, så kan det ikke gøres om igen, da man går ind og fjerner svulmelegemerne i penis, så protesen kan lægges ind.

Penisprotesen i praksis

 

En penisprotese består af 2 cylindre, der er forbundet med en lille pumpe og et lille reservoir med væske i.

penisprotese til rejsningsproblemer

Cylindrene indsættes, hvor svulmelegemerne var og den ene testikel vil blive fjernet, så der kan lægges en lille pumpe ned i pungen i stedet.

 

Til sidst lægges en lille beholder i bughulen. Det hele er forbundet med hinanden.

penisprotese til rejsningsproblemer

Sådan virker en penisprotese

 

Når du vil opnå en rejsning, pumper du manuelt med pumpen, som ligger i pungen. Pumpen sender vandet fra den lille beholder over i de to cylindre i penis, der fyldes med væske. Du har nu skabt en rejsning, der kan bruges til enten samleje eller onani.

 

Den rejsning du kan få med denne behandling, vil være lidt anderledes. Det er nemlig kun de 2 store svulmelegemer i penis som fyldes med blod. Det tredje og sidste svulmelegeme – det, som fylder penishovedet med blod ved rejsning – fyldes ikke og forbliver derfor blødt. Derved mærkes rejsningen ikke helt ”som i gamle dage”, men ikke desto mindre, så er det en fin rejsning, du kan bruge til fornøjelse.

penisprotese til rejsningsproblemer

Når du er færdig, vil væsken blive pumpet tilbage i beholderen og de 2 cylindre bliver slappe igen.

Behandling med penisprotese

 

Det er en super fin behandlingsmetode til dem som ikke har nogen effekt af de andre. Men det er sidste udvej. Når først svulmelegemerne er væk, så kan der ikke på anden vis skabes en rejsning.

 

Hvis du ønsker denne behandling, så SKAL du først have prøvet de andre medicinske metoder. Du skal igennem et behandlingsforløb, hvor du først skal henvises til enten SKEJBY eller HERLEV, der er de eneste steder i Danmark, som foretager denne type operation. Du skal igennem flere samtaler, for at sikre, at det er denne behandling du ønsker.