Myter og fakta om rejsningsproblemer

 

Der findes mange myter, når det kommer til rejsningsproblemer og erektionspumper. Jeg har samlet nogle af de mest sejlivede og fortæller dig om der er tale om en myte eller fakta.

 

Jeg håber, jeg kan være med til at aflive nogle af myterne.

Myter og fakta om rejsningsproblemer

Rejsningsproblemer er for ældre mænd

Mænd i alle aldre kan opleve rejsningsproblemer.

 

Allerede fra 17 års alderen oplever nogle mænd rejsningsproblemer. Og statistikker viser, at hver anden mand over 40 år oplever rejsningsproblemer i større eller mindre grad

 

Det er dog korrekt, at der ses en stigning i hyppigheden af mænd med rejsningsproblemer jo ældre de bliver.

Rejsningsproblemer skyldes oftest psykologiske faktorer

I nogle tilfælde er det korrekt. Men bestemt ikke altid. Hvis du først har oplevet én gang, at rejsningen svigter, kan du opleve, at du fremover bliver nervøs for at det skal ske igen. Denne nervøsitet kan blive permanent og ende med at blive til en præstationsangst, der vil påvirke rejsningen.

 

Dette kan kræve behandling.

Ældre mennesker er ikke seksuelt aktive

Jo, ældre mennesker har også et aktivt sexliv. Det er lige så naturligt som at yngre mennesker har et aktivt sexliv.

 

Sexlyst har ikke nødvendigvis noget med alder at gøre. At have et aktivt sexliv betyder en bedre livskvalitet også når man bliver ældre. At fungere seksuelt betyder meget for ens selvbillede og er også vigtigt når man bliver ældre.

 

Mange ældre erstatter dog et aktiv sexliv med mere intimitet. Og mange oplever, at hyppigheden af seksuel aktivitet falder. Det betyder dog ikke, at det betyder mindre.

Det er ikke alle der kan bruge en erektionspumpe

Langt de fleste mænd med rejsningsproblemer kan bruge en erektionspumpe til at få rejsning. Faktisk så mange mænd kan få glæde af en erkertionpsumpe at jeg næsten fristes til at sige alle. Der er dog nogle få undtagelser.

 

Hvis du har haft knoglekræft eller Leukæmi, frarådes det, at du bruger pumpen.

 

At bruge en erektionspumpe kan for nogle kræve tilvænning før det virker optimalt. Men det skal nok komme – også for dig.

Hvis en mand ikke kan få rejsning, så er det fordi han ikke tænder nok på kvinden

Hvis en mand ikke kan få rejsning er det fordi, han ikke tænder på partneren.

 

Dette er selvfølgelig en myte. Men desværre er der mange kvinder, der tror det, når de oplever, at deres partner får rejsningsproblemer.

 

Mange kvinder oplever nemlig, at manden også holder sig fra det seksuelle og måske ændrer handlemønstre ved at trække sig fra partneren og undgå kys og intimitet. Det sker af skræk for, at det skal føre til mere, som de ikke kan leve op til fordi rejsningen svigter.

 

Derfor er det så vigtigt, at der bliver talt om rejsningsproblemer. Det kan du læse mere om her.

myter og fakta om rejsningsproblemer