Jeg tilbyder

 

Jeg tilbyder hjælp til seksualitet til mænd og kvinder, unge og gamle, raske og syge, par og singler. Else O er sammensat af en række forskellige tilbud, der hjælper alle mennesker, der har brug for det, videre med seksualiteten. Hvad enten du er ramt af sygdom, handicap eller noget helt andet, der har indflydelse på din seksualitet, så kan jeg hjælpe dig.

Få hjælp til rejsningsproblemer

 

Jeg er til dagligt tilknyttet Sexologisk Center i Aalborg, hvor jeg primært arbejder med mænd med rejsningsproblemer og andre seksuelle dysfunktioner.

 

At have rejsningeproblemer er ikke blot et spørgsmål om at få en recept på “den blå pille” og så er man “fikset”. Det handler om at finde den rette behandling, der tager udgangspunkt i det enkelte menneske, hans ønsker, ressourcer og behov.

*Obs. For at komme i behandling på et Sexologisk Center, skal du have en henvisning fra egen eller behandlende læge.

Else O

Else O er min base. På ElseO.dk finder du informationer om seksualitet generelt og i min blog kan du læse en helt masse om seksualitet for både par og singler, mænd og kvinder, unge og gamle.

 

Det er også her du finder mere information om foredrag, undervisning, online kurser osv..

Webshop

Jeg har min egen webshop, hvor jeg sælger erotiske hjælpemidler. Jeg vælger de bedste produkter ud, med tanke på håndtering, brugbarhed, kvalitet og pris.

 

I min webshop kan du købe en medicinsk erektionspumpe og andre hjælpemidler til rejsningsproblemer.

Videoer

Følg mig på youtube, hvor jeg løbende lægger videoer ud med forskellige problematikker. Du kan også finde guides og produktvisninger af forskellige erotiske hjælpemidler.

 

Jeg hører gerne fra dig, hvis du har et emne, du ønsker, jeg laver en video om. Det foregår selvfølgelig anonymt.

I Else O regi kan jeg hjælpe på flere måder

Rådgivning

Rådgivning

Jeg står altid klar til at rådgive dig inden et køb. Jeg er ekspert i erotiske hjælpemidler og jeg ved, hvad der virker. Hvis du vil have terapeutisk rådgivning, henviser jeg til Sexologisk Center.
Foredrag & Undervisning

Foredrag & Undervisning

Jeg holder foredrag og underviser i sygdom og seksualitet; jeg underviser både sundhedsfagligt personale, studerende under uddannelse samt patienter og pårørende.
Online Kurser

Online Kurser

Jeg er i fuld gang med at lave en række online kurser omkring seksualitet. Første kursus om sygdom og seksualitet er allerede tilgængeligt for dig.
Dilator.dk

Dilator.dk

Dilator.dk er min hjemmeside til kvinderne. Her finder du viden omkring underlivssmerter og problemer, kvinders seksualitet og hvordan hun kan komme videre.

Der er også hjælp til dig!